Carl Philips oväntade möte med Pernilla Wahlgren – prinsens ord om Bianca Ingrosso

Carl Philips oväntade möte med Pernilla Wahlgren – prinsens ord om Bianca Ingrosso

Foto: TT

Ja, vad har prinsen egentligen att säga om kändisfamiljen...?

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Vilket annorlunda möte som ägde rum för ett litet tag sedan! Sverige kanske två kändaste familjer – vår kungafamilj och Wahlgren-familjen möttes av en lycklig slump.

Nu berättar Pernilla Wahlgren om samtalet med prinsen, och vad Carl Philip egentligen hade att säga om dottern Bianca Ingrosso...

Träffade prinsen

Pernilla är i full gång med att bygga sitt lyxhus ute på Lidingö, men det blev lite olycklig planering och innan det nya huset var klart, var det gamla sålt.

Men det gick ingen nöd på Pernilla, som gjort anrika Hotel Skeppsholmen till sitt tillfälliga hem. Lyxigt värre! Så pass lyxigt, att till och med våra kungligheter besöker stället. I sin podd Wahlgren och Wistam berättar Pernilla om när Carl Philip skulle på möte på hotellet hon bor!

– Vi började småprata och det roliga var att när vi hade stått och pratat ett tag så tänkte jag 'förlåt man kanske ska hälsa ordentligt'. Jag kom ju på att herregud, jag står ju och pratar med en kunglighet. Men han är så himla naturlig så det blir inte stelt. Han är otroligt naturlig och charmig och vanlig för att vara en kunglighet, berättar Pernilla i sin podd, enligt Nyheter24.

En riktigt trevlig prick, vår prins alltså!

Carl Philips ord om Bianca

Och det är inte bara dit kungafamiljens relation till realityfamiljen sträcker sig. Nyligen befann sig prinsessan Sofia och prins Carl Philip på samma event som dottern Bianca, och det passade de på att prata om.

Det var när Glada Hudik-teatern hade en stor gala i Avicii-arena för att hylla olikheter som alla tre var på plats. Och trots att Carl Philip är van vid att få mycket uppmärksamhet, kanske han har mött sitt överman.

– Då säger han "ja, jag tyckte så synd om Bianca. För vi hade flera SÄPO-vakter runt oss hela tiden. Men alla i Globen var helt galna efter Bianca". Tydligen hade det varit helt kaos när hon kom där. Så han hade sagt "Sorry Bianca, vi kan inte dela med oss av våra SÄPO-vakter", berättar Pernilla Wahlgren i podcasten.

– Han ba 'det var ingen som brydde sig om oss, men de var helt galna efter henne'".

Ja, ibland blir till och med våra kungligheter överglänsta, tro det eller ej!

Foto: TT