Carl Philip tackar för alla grattishälsningar – se privata bilden!

40 år och lyckligare än någonsin. Carl Philip tackar för alla gratulationer med en ny privat bild.

Att fylla 40 år är förstås speciellt. Och i går, måndag den 13 april, var det prins Carl Philips tur att få uppleva den stora jubileumsdagen. Prinsen inledde dagen med ett stillsamt firande men Sofia och sönerna, Alexander och Gabriel, hemma på Villa Solbacken. Familjen betyder allt för Carl Philip och att få teckningar, ritade på förskolan, av lillprinsarna betyder förstås mer än alla gåvor i världen.

Senare på kvällen skruvade man dock upp firandet lite. Då kom nämligen resten av kungafamiljen dit, i olika bilar, för att vara med och hylla familjen den nyblivne 40-åringen. Se de exklusiva bilderna från festen här! 

Carl Philip tackar för alla gratulationer

Men det var inte bara den närmaste familjen som grattade Carl Philip på bemärkelsedagen. Hovet har tagit emot svenska folkets grattishälsningar och prinsparet har även fått direkta meddelanden via sitt Instagram-konto. Hälsningar som prinsen nu tackar för.

“Jag vill tacka för alla varma gratulationer jag fick igår i samband med min 40-årsdag”, skriver prinsen i ett nytt inlägg. Och man kan anta att det är prinsessan Sofia som är fotografen och att bilden är tagen hemma i trädgården på Villa Solbacken.

Foto: TT, Instagram

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: