Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola grattar kronprinsessan Victoria!

16 maj, 2011, 07:32 
Agneta Nisbeth
Annons

Carola ställer alltid upp när kronprinsessan Victoria och prins Daniel som så önskar, denna gång är det Victoriadagen som gäller…

Annons

Sångerskan Carola kommer än en gång gratta kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag på Öland. Senast var när Victoria fyllde 30. Då sjöng hon ett medley av låten “Evighet” och “Så länge jag lever”. Hon framförde även en duett tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Stort fan

Både kronprinsessan Victoria och prins Daniel är ett stort fan av Carola och de vill gärna att hon  kommer till Victoriadagen även i år och sjunger. Senast Carola sjöng för kronprinsessparet var under bröllopsmiddagen på Stockholms slott, då sjöng hon bland annat en specialskriven låt “Det är bara vi”.

Ställer alltid upp

Carola var även delaktig i Daniels svensexa, tillsammans sjöng de låten “Främling” i en musikstudio.

Så när Victoria och Daniel vill ha Carola då ställer hon alltid upp – likaså som på årets Victoriadag.

Andra artister som kommer uppträda är Eric Saade, Jessica Andersson och Andreas Johnson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Frödell
Foto: IBL

Läs även:

Annons