Carolina Gynnings vågade pik till prinsessan Madeleine – mitt i sändning

Carolina Gynnings vågade pik till prinsessan Madeleine – mitt i sändning

Carolina Gynning håller inte tillbaka – inte ens när prinsessan kommer på tal.

Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!
1:14

Efter reklamen: Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!

(1:14)

Slå på ljud

Carolina Gynning kan titulera sig både det ena och det andra – programledare, youtuber, poddare, konstnär, influencer, ja, hon har hunnit med mycket sedan hon blev känd för svenska folket när hon vann dokusåpan Big brother 2004.

Hon är dessutom känd för att vara frispråkig och inte bry sig särskilt mycket om vad folk tycker och tänker om henne – vilket många gånger skapat rubriker.

I dag lever hon det goda livet med pojkvännen tillika kungavännen Viktor Philipson. Men hon har flera tidigare relationer i bagaget – varav ett ex även är ett ex till prinsessan Madeleine, vilket Gynning nu tar upp i Fördomspodden.

Carolina Gynnings koppling till prinsessan Madeleine

Gynning fann kärleken i entreprenören Mattias Trotzig våren 2009. Men relationen blev in särskilt långvarig. Efter drygt ett år ihop tog kärlekssagan slut.

– Nu ska jag gå vidare i livet och satsa ännu mer på mitt måleri, sa Gynning då till Expressen.

Ja, nu har det ju gått 13 år sedan de var ett par. Men i det senaste avsnittet av Emil Perssons podcast Fördomspodden kommer expojkvännen på tal.

Det är när han och Gynning kommer in på prinsessan Madeleine som Emil frågar om hon känner prinsessan.

– Nej nej absolut inte, säger hon först innan hon på ett vågat sätt tillägger att de varit intima med samma kille.

– Okej, vem då? frågar Emil Persson varpå Gynning svarar:

– Mattias Trotzig.

Expojkvännens ord om Madeleine

Madeleines stora kärlek är som bekant Chris O'Neill. Men hennes allra första officiella pojkvän var nämligen Mattias Trotzig. De träffades våren 2001 men det tog bara några månader innan relationen gick kras.

– Vi var båda unga och Madeleine var en av mina första flickvänner och jag tyckte väldigt mycket om henne. Det var dock svårt med all publicitet. Jag minns med glädje vår tid. Det är ett fint och ljust minne, har Mattias tidigare berättat.

Foto: TT