Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Neurath och Niclas Engsäll skiljer sig

23 sep, 2020, 15:00 
Carolina Neurath skriver att hon och maken fortfarande är vänner – än så länge.
Annons
Det här är Andrea BrodinBrand logo
Det här är Andrea Brodin

För två veckor sedan rapporterade Expressen att nyhetsankaret Carolina Neurath och kungavännen Niclas Engsäll ansöker om skilsmässa, efter tre år som gifta. Sedan dess har det varit tyst från paret, men nu har Carolina brutit den tystnaden.

I ett inlägg på Instagram lägger hon upp en bild på sig själv tillsammans med sin blivande ex-make med texten: ”Bra vänner, då och alltid”, som alltså syftar på maken och att de inte ligger i någon konflikt kring skilsmässan.

carolina neurath niclas engsäll
Kungavännerna Niclas Engsäll och Carolina Neurath går skilda vägar.

Carolina Neurath höjer varningens finger

Men hon lägger till några varnande ord. Inom parentes skriver hon att det finns en risk att genom inlägget ”jinxa” den vänskapliga inställningen. Att jinxa något innebär att bara för att man påpekar hur bra något är finns det stor risk för att det blir dåligt, en risk Carolina med sitt inlägg alltså väljer att ta, allt med glimten i ögat såklart.

Niclas var tidigare gift med prinsessvännen Andrea Brodin och har barnen Diana och Ivar tillsammans med henne. Kronprinsessan Victoria är Dianas gudmor. Dessutom var Niclas, som är utbildad Art Director, den som satte färgteman och mönster på alla vykort och inbjudningar som användes vid kronprinsessparets bröllop. Carolina  och Niclas har även två gemensamma barn.

Annons