Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Caroline med dotter Alexandra på stan

11 apr, 2012, 09:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Caroline och dottern prinsessan Alexandra ses här vandra runt på gatorna i Saint Remy de Provence häromdagen. Men de många undrar över just nu är om Alexandra har någon som helst kontakt med sin pappa?

Annons

Klädd i en röd bomullskappa var prinsessan Alexandra som här ses vandra längs gatorna i franska Saint Remy de Provence tillsammans med sin mamma prinsessan Caroline.

På gudstjänst

De hade enligt fotografen precis varit på en gudstjänst i kyrkan och efter den var det tydligen dags att handla lite lunchmat. Vi ser ju hur Caroline bär omkring på tva läckra bröd.

Träffar hon pappa?

Men det många inte kan låta bli att undra över är om prinsessan Alexandra överhuvudtaget träffar sin pappa, prins Ernst August av Hannover?

Vi har inte sett dem på bild tillsammans sedan flera år tillbaka. Ernst August har ju en ny kvinna i sitt liv – den unga Simona – men han åker fortfarande ut och in på sjukhus på grund av sitt leverne.

Inget bröllop

Prins Ernst August har inte heller tagit ut skilsmässa från prinsessan Caroline, så något nytt bröllop lär vi i alla fall inte se än på ett tag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons