Caroline och Stephanie sägs ha svårt för furstinnan Charlene

albert-charlene-1-ste

Rykten säger nu att furstinnan Charlene inte alls är så uppskattad i furstehuset. Alberts bägge systrar Caroline och Stephanie förstår sig inte på henne.

För en tid sedan var det åter dags för den årliga Röda Kors-balen i Monaco, då såg vi varken prinsessan Caroline eller prinsessan Stephanie, inte heller Charlotte Casiraghi som annars brukar finnas på plats. Sajten PageSix.com säger nu att furst Alberts syskon tackade nej detta år på grund av den nu gravida furstinnan Charlene. Sajten menar att prinsessorna inte uppskattar Charlenes musiksmak, hon hade detta år bokat in jazzsångerskan Diana Krall. Vilket gjorde att festen blev tråkig. Ingen fattade charmen med musikunderhållningen.

– Kvällen var en katastrof, hur trist som helst, sa en anonym gäst.

albert,-caroline-stephanie-ibl

Tre syskon; prinsessan Caroline och prinsessan Stephanie samt furst Albert i bakgrunden.

Men man kan väl ana att det inte bara var musiksmaken som fick de bägge prinsessorna att tacka nej, ett antal tidningar har redan tidigare berättat om en spricka mellan prinsessan Caroline och den nya furstinnan. De kommer tydligen inte speciellt bra överens och umgås bara när det är absolut nödvändigt. Undrar om det blir bättre när Charlene har fött sitt och maken furst Alberts barn?

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures