Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Caroline strålade på Rosornas bal - utan sin make

Prinsessan Caroline, furst Albert och Charlene Wittstock.

Prinsessan Caroline, furst Albert och Charlene Wittstock.

Prinsessan Caroline ser lyckligare ut än på länge, kanske kan det bero på att hon nu slipper släpa på sin make Ernst August av Hannover. Här ser vi henne på den årliga festen Rosornas Bal i Monte Carlo tillsammans med brodern furst Albert och hans flickvän Charlene Wittstock.

Prinsessan Caroline kom detta år ensam till Rosornas Bal och hon såg märkbart gladare ut än förra året. Men så slipper hon dras med sin make, den vinpimplande Ernst August av Hannover som redan skaffat sig en ny kvinna. Någon skilsmässa ser ändå inte ut att vara nära förestående, trots allt.

Andrea Casiraghi och Beatrice Borromeo.

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo.

Med på den åriga festen fanns givetvis också Monacos egen furste Albert och hans flickvän Charlene Wittstock. Men vi hittade även Carolines son Andrea Casiraghi och hans bror Pierre Casiraghi som kom med flickvännen Beatrice Borromeo, 25.

Andreas syster Charlotte Casiraghi kom däremot ensam denna festliga kväll.

Detta år var temat marockanskt och dekorationen var vackert orientalisk. Musiken under kvällen kom från ett band som spelade traditionell berber-musik i något ny tappning.

En som heller inte fanns på under kvällen var prinsessan Stephanie, men hon hade väl annat för sig. Inte heller fick man höra något om en förestående förlovning mellan furst Albert och hans Charlene som vissa källor skvallrat om innan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella