Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolines make Ernst August akut inlagd på sjukhus

28 jul, 2011, 07:41 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Carolines make – ja de är fortfarande gifta trots att de inte längre lever tillsammans – har lagts in akut på ett sjukhus på ön Ibiza, berättar spanska tidningar.

Spanska tidningar uppger nu att prins Ernst August drabbades av kraftiga magsmärtor i tisdags, under en semester på ön Ibiza. Han fick därför åka in akut på sjukhuset Policlínica Nuestra Señora del Rosario de Ibiza. Där ligger han fortfarande intagen för en inflammation i bukspottkörteln, uppger tidningen diariodeibiza.es.

Spanska medier uppger att prinsen redan tidigare drabbats av problem med bukspottkörteln och att man nu är mycket försiktig med att uttala sig om hans hälsoläge i nuläget. Vi får säkert anledning att återkomma i frågan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons