Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Catherine har fått en utbildning i självförsvar

05 aug, 2011, 13:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Det berättas nu från England att prins Williams vackra maka Catherine har fått en hemlig träning i hur man kan försvara sig själv mot eventuella kidnappare och terrorister.

Efter allt det som hänt den senaste tiden, både i Norge och på andra platser i världen är det uppenbart att skyddet kring kungligheter måste skärpas. Nu ser det också ut som Catherine fått en egen kurs från specialutbildade poliser i hur man bäst försvarar sig själv – om något skulle hända.

– De har lärt henne hur man bör reagera både mentalt och fysiskt, säger en källa till tidningen The Sun.

Även prins William har fått en liknande kurs när han bara var 16 år uppger Daily Mail som också säger att det var en intensivkurs som Kate fick, men inte mindre tuff för det. Det brittiska hovet har dock valt att inte kommentera historien, antagligen av säkerhetsskäl.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons