Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Catherine och William firade med familjen

12 jun, 2011, 09:23 
Agneta Nisbeth
Annons

På gatorna i London fanns massor av folk som ville se en skymt av prins William och hans maka Catherine under firandet av Trooping the Colour. Ni kan se en film från festen här.

I helgen var det dags för det årliga evenemanget Trooping the Colour – då man traditionellt firar drottning Elizabeths födelsedag, trots att hon egentligen fyller år i april.

Annons

Hela den brittiska kungafamiljen hade samlats på balkongen, ung som gammal. Alla damer med sina mer eller mindre eleganta hattar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins William – klädd i sin snygga röda uniform – och hans Catherine  elegant i vitt, fanns givetvis på balkongen med resten av kungafamiljen för att fira drottningen och vinka till folket.

Catherine kom till festligheterna i häst och vagn tillsammans med prins Charles maka Camilla, ni ser dem här med Viscount Linleys flickor Margarita och Estrella.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Här kan ni se en film från paraden och de andra festligheterna i London:

httpv://www.youtube.com/watch?v=gwUf8yaShOY

Annons