Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Cesar Millan fick prinsparets vovve att lyda

15 aug, 2016, 10:26 
Kronprinsessan Victorias syssling, prins Nikoalos av exkungariket Grekland, har haft en härlig sommar med sin Tatiana. Och proffshjälp att få pli på lille Rumi fick de också.
Annons
Cesar-Millan

I München träffade prinsparet Nikoalos och Tatiana tv-kände “Mannen som talar med hundar”, Cesar Millan. Han gav dem flera bra hundtips. Titta bara så fint Rumi sitter på röda mattan och låter sig bli fotograferad!

Cesar Millan förlovade sig i april med sin flickvän Jahida Dar och snart väntar bröllop. Kärleken spirar också mellan Nikolaos och Tatiana, som visar fina bilder på instagram.

Nicholas

En selfie från sommarledigheten på grekiska ön Antiparos ser vi här. Hunden Rumi är deras ögonsten och kanske fick de ett och annat tips från hundexperten Millan. Rumi tigger ju ganska mycket som ni ser på bilden nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Instagram

Annons