Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene åter på besök i Sydafrika

06 nov, 2012, 09:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Det är visst ingen hejd på vad fursteparet av Monaco är ute och reser – just nu är furstinnan Charlene i Sydafrika och furst Albert  var häromdagen i Kazakstan.

På bilden här ovan – tagen från hovet i Monacos Facebooksida – ser vi furstinnan Charlene på besök i Sydarfrika, närmare bestämt på Farramere Primary School i Benoni som ligger i närheten av platsen där Charlene själv en gång växte upp. Furstinnan försökte på flera sätt hjälpa barnen som är mellan 5-13 år och som inte har någon familj och nu tvingas leva på en institution.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Furst Albert å sin sida besökte för några dagar sedan Kazakstan där han togs emot av landets president. Anledningen till besöket var att Albert då invigde en utställning om furtsinnan Grace, något som ni också kan se på bilden ovan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil hovet i Monacos Facebooksida

Läs även:

 

Annons