Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene förändrad – går inte att känna igen

25 jun, 2020, 17:00 
AvMalin Ny
Charlene gick inte att känna igen.
Furstinnan Charlene har en tuff period bakom sig och nyligen dök hon upp med resten av familjen – totalt förändrad.
Annons

Styla håret kungligt med Björn AxénBrand logo
Styla håret kungligt med Björn Axén

Furst Albert och furstinnan Charlene har hittills haft ett väldigt tufft 2020. Bland annat har det florerat rykten om en eventuell splittring mellan paret och därefter insjuknade fursten i coronaviruset i våras. Det var ett par jobbiga veckor där Albert separerades från sin familj för att inte riskera att sprida vidare smittan inom familjen. I april friskförklarades fursten och alla kunde andas ut.

Extra svårt var det kanske dock för Charlene då hennes pappa blev allvarligt sjuk förra året och dessutom förlorade hon två nära vänner.

Visade upp sig i en helt ny frisyr

Som tur är verkar det råda ljusa tider i furstendömet i Monaco igen! I dagarna äntrade nämligen familjen rampljuset igen då de visade upp sig i samband med firandet av Fete de la Saint Jean. I Frankrike och Monaco är Fete de la Saint Jean en helgdag och den 24 juni firar man genom att tända stora eldar, dansa och festa. Festligheterna markerar midsommardagen.

Dagen till ära visade även Charlene upp en helt ny frisyr – och hon gick knappt att känna igen! Prinsessan sportade lugg och en inbakad fläta i håret och det vanligtvis ljusa håret var färgat i en betydligt mörkare variant. Furstinnan är knappast den första som har ändrat om sitt utseende efter en tuff period och som man brukar säga, allt klär en skönhet!

Foto: TT

Videon kunde inte hittas

Prins Charles drabbad av coronaviruset – hovets svarBrand logo
Prins Charles drabbad av coronaviruset – hovets svar
Annons