Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene gnistrade på gala i New York – utan förlovningsring

22 okt, 2009, 13:45 
AvRed Aktionen
Furst Albert kom tillsammans med sin blonda skönhet Charlene Wittstock till mamma Grace Kellys gala i New York.
Annons

 

Förutom Childhoodgalan så var det även ”Princess Grace Awards Gala” igår i New York. En gala som är till för att stödja talangfulla artister i teater, dans och film. 22 artister prisas med en stipendiesumma och en prinsessan Grace statyett.

Charlene utan förlovningsring

Furst Albert kom tillsammans med sin trotjänare till flickvän Charlene Wittstock, som fortfarande inte fått någon förlovningsring på fingret. Men bländande vacker var hon ändå som vanligt. Denna kväll i en silvergrå kreation med matchande aftonväska och skor.

Stjärndesignern Tommy Hilfiger och hustrun Dee, som är engagerade i prinsessans Grace stiftelse, ville inte missa denna gala som gick av stapeln på den fashionabla restaurangen Cipriani på Manhattan i New York.

Föra vidare prinsessan Graces arv

Furst Rainier startade denna stiftelse i USA efter prinsessan Grace död 1982. Han ville att hennes engagemang för att hjälpa talangfulla artister skulle fortsätta och under alla dessa år har mer än 650 stipendier delats ut som innefattat över sju miljoner dollar i prispengar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna Frödell

Foto: TT

Annons