Charlene gör det oväntade – se bilden alla talar om!

29 maj, 2018, 20:05 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Stella Pictures
Furstinnan Charlene överraskade verkligen alla under prisutdelningen efter Formel 1 loppet i Monaco i helgen. Hon verkade i all fall vara på bra humör, kan man säga...
Annons

I helgen var det åter dags för det årliga Formel1 loppet på gatorna i Monacos lilla stadskärna. Efter tävlingen var det prisutdelning och stora delar av furstefamiljen fanns på plats. Förutom furst Albert och hans hustru furstinnan Charlene så såg vi prinsessan Carolines bägge söner Pierre och Andrea Casiraghi.

Furstinnan Charlene och furst Albert på Grand Prix med med Andrea och Pierre Casiraghi.
Stella Pictures

Det var som vanligt fursteparet som delade ut prisbucklan till segraren som detta år blev Daniel Riccardo och till silvermedaljören Sebastian Vettel samt bronsmedaljören Lewis Hamilton. Och det var helt tydligt att Albert och Charlene hade en riktigt trevlig dag tillsammans, de såg nästan lite nyförälskade ut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Furstparet Albert och Charlene på Grand Prix.
Stella Pictures

Fast när det var dags för att korka upp segerchampagnen så tog furstinnan över magnum-buteljen och började halsa de bubblande dropparna ut flaskan. Till många monegaskers stora förvåning, vad gör hon undrade en del.

Furstinnan Charlene dricker bubbel.
Stella Pictures

Den långa färgglada klänningen i siden furstinnan Charlene bar kom från favoritmärket Akris.

Annons
Furstinnan Charlene tog sig en klunk av Champagnen.
Furstinnan Charlene tog sig en klunk av Champagnen.Stella Pictures

Foto: Stella Pictures

Annons
Innehåller annonslänkar