Charlene har lämnat Monaco – drastiska beslutet

29 mar, 2023, 14:30 

Därför saknades furstinnan Charlene vid furst Alberts sida under Bal del a Rose.

Annons

Bal del a Rose är en av de mest glamorösa, spektakulära och glittrigaste galafester för Monacos furstefamilj. Hela familjen var på plats – förutom furstinnan Charlene som lös med sin frånvaro.

5 saker du inte visste om furstinnan Charlene
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

När furst Albert anlände till den årliga välgörenhetsfesten gjorde han det i sällskap med sin syster, prinsessan Caroline. Han i en elegant och enkel svart kostym, hon i en silvrig paljettklänning.

Charlenes frånvaro var aningen förvånande. Bara dagen innan hade hon dykt upp tillsammans med Albert på ett lyxhotell i Monte Carlo, när det var dags att hylla årets kvinnor i Monaco.

Prinsessan Caroline och furst Albert på Bal del la Rose
Prinsessan Caroline och furst Albert på Bal del la Rose.
Annons
Furstinnan Charlene och furst Albert
Dagen innan Bal del a Rose dök furst Albert upp med furstinnan Charlene vid sin sida.

Därför saknades Charlene vid Alberts sida

Det har länge spekulerats i att det är kris i Charlenes och Alberts äktenskap. Skilsmässoryktena har nu fått ny fart, efter att den franska sajten Royauté hävdat att paret är på väg att separera.

Nu har Charlenes talesperson Chantell Wittstock, som även är gift med furstinnans bror Sean, uttalat sig om skilsmässorykten och säger att Charlene befann sig i Dubai under Bal del a Rose.

Charlene var i Dubai där hon just nu är i färd med att starta en ny välgörenhetsorganisation. Hon är väldigt mån om sitt arbete, och det är inte första gången hon missar Bal del a Rose till förmån för jobbet. Hon har Alberts fulla stöd, och spekulationer om att de ska separera är helt falska, säger Chantell Wittstock till News24.

Annons
Furstinnan Charlene befann sig i Dubai
Enligt Charlenes talesperson befann sig Charlene i Dubai.

Hovet: ”Helt ogrundade”

Även Monaco-hovet har dementerat uppgifterna om att det ligger en skilsmässa i luften mellan Charlene och Albert.

– Vi tillbakavisar formellt de illasinnade rykten som publicerats av den franska tidskriften Royauté. De är helt ogrundade, säger furst Alberts talesperson i ett uttalande.

Foto: TT

Annons