Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene och Albert bekräftat isär – efter hemska ryktena

11 jul, 2023, 18:30 
Furstinnan Charlene och furst Albert

Det har bekräftats att furst Albert och hans hustru Charlene har varit isär.

Annons

Furstinnan Charlene av Monaco är en av Europas mest gåtfulla, skandalomsusade kungligheter. Det sägs ofta att hon tvingades in i äktenskapet med furst Albert, att hon är olycklig och fångad i relationen.

Krisen ska ha varit uppenbar redan vid bröllopet 2011. Enligt uppgifter i internationell press försökte Charlene fly landet flera gånger inför vigseln. Polisen i Monaco sägs ha beslagtagit den unga kvinnans pass – allt för att hålla henne kvar inom rikets gränser.

5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Bekräftat: furst Albert och furstinnan Charlene isär

Furstinnan Charlene och furst Albert
Vi hoppas bara att ni är lyckliga, Charlene och Albert!

New York Post pratade med en av gästerna på bröllopet, som hävdade att det syntes lång väg att Charlene var bedrövad och allt annat än glad, trots de festliga omständigheterna Innan bröllopet hade det nämligen ryktats om att Albert hade ett tredje utomäktenskapligt barn. Detta barn ska ha fötts medan han och Charlene dejtade.

Annons

Nu rapporterar Daily Mail den kyliga stämningen spillde över på smekmånaden. Albert följde med till Charlenes hemland Sydafrika, men väl där blev parets problem uppenbara för alla inblandade. Inte nog med att de nygifta inte delade rum – de delade inte ens hotell!

Albert tog in på Hilton i Durban och Charlene på The Oyster Box i Umhlanga. Charlenes pappa Mike Wittstock, Alberts svärfar, försökte släta över skandalen som uppstod när det upptäcktes att paret bodde isär.

– De bor på olika hotell eftersom Albert skulle gå på en konferens arrangerad på Hilton av den Internationella olympiska kommittén. Den började klockan sju och Albert ville inte gå upp onödigt tidigt och sitta fast i trafiken, sa pappa Mike.

Men som Daily Mail betonar: det här förklarar inte varför Charlene inte bodde på Hilton tillsammans med sin nyblivna make.

"Ibland är det svårt att le"

Både Albert och Charlene har vid upprepade tillfällen dementerat att deras äktenskap är i upplösningstillstånd.

Annons

Charlene, som har tvillingparet Gabriella och Jacques med Albert, har dock varit öppen med att hon var ett vemodigt stråk i sin personlighet.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en nyligen utförd intervju.

Annons