Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene och Albert dansade på bal i Monaco

08 aug, 2011, 08:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Det har varit dags för den årliga Röda Kors-balen i Monaco, den första för furst Albert och hans furstinna Charlene som äkta makar.

Prinsessan Caroline och hennes syster prinsessan Stephanie – som ni ser här på bilden nedan med fursteparet – välkomnade gästerna till årets Röda Kors-bal, “63rd Red Cross ball” som hölls på Sporting i Monte Carlo.

Trots trubbel med maken

Trots den senaste tidens trubbel – maken prins Ernst August åkte ju i förra veckan akut in på sjukhus i Spanien – såg prinsessan Caroline ganska glad ut ändå i sin mönstrade festblåsa.

Annons

Frisk igen?

Men så har ju maken åter tillfrisknat – han semestrar i alla fall på Ibiza med sin flickvän, som inget hade hänt.

Prinsessan Stephanie bar en riktigt snygg klänning i blekrosa.

Dansade tillsammans

Gissa om jublet steg när furst Albert och hans furstinna Charlene klev ut på dansgolvet för sin första dans tillsammans på Röda Kors-balen som äkta makar.

Extra snygg var furstinnan också i sin läckra klänning i fuchsia-färgat siden som uppges komma från Akris.

Annons

Med på balen fanns också vår svenska blondin Victoria Silvstedt som är god vän med furst Albert – hon var ju också med på hans bröllop.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons