Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene och Grace - mer lika än någonsin

19 apr, 2016, 10:00 
Agneta Nisbeth
Furstinnan Charlene blir mer och mer lik sin svärmor Grace Kelly. Se den kusliga likheten på de nya bilderna.
Annons
Albert-Charlene-Ste2

I dag är det 60 år sedan furst Rainier och Grace Kellys sagobröllop i Monaco. Den nuvarande furstinnan Charlene fick aldrig träffa sin svärmor, men det har många gånger påpekats hur lika furstinnorna är varandra. Charlene har precis som Grace hade engelska som modersmål, och hon har fått kämpa för att nöta in franskan på samma sätt som Grace. Grace var under sin ungdom en riktigt duktig simmare och Charlene tog sig ju hela vägen till den olympiska spelen där hon tävlade i Medley. Men även till utseendet liknar furstinnorna varandra och nu när Charlene har håret stylat in en kortare frisyr kan man se likheten dem emellan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlene-ste1

Charlene har i sommar varit Monacos furstinna i fem år , men minnet av Grace Kelly lever fortfarande kvar i det lilla furstendömet.

Grace-Kelly-Ibl

Albert och Charlene under Monte Carlo Rolex Masters.

Albert-Charlene-Ste1

 

 

Annons