Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furstinnan Charlene om drömresan med barnen

25 apr, 2017, 10:18 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
– Jag kan knappt vänta, säger furstinnan.
Annons

Charlene är i Sydafrika för att tala om sin foundation, som vill undervisa barn i vattensäkerhet. Furstinnan föddes i Zimbabwe och flyttade sedan till Sydafrika när hon var 11 år. Hon har även tävlat för landet i de olympiska spelen och att komma tillbaka betyder mycket. Det märktes inte minst under hennes intervju med tidningen EWN.

– Jag är afrikan. Det här är mitt hem och det kommer alltid att vara det. Jag kan knappt vänta tills jag får ta med mig Jacques och Gabriella, 2, hit.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dessutom är Charlene noga med prata simning och vatten med sina tvillingar. Hon berättar att det är viktigt för henne att lära dem vattensäkerhet och i tidigare intervjuer har hon även sagt att hon tror att de kommer att lära sig simma innan de kan gå.

Se hela intervjun i filmklippet nedan:

 

Foto: Stella Pictures

Annons