Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Charlene på spännade uppdrag i Sydafrika – utan maken Albert

26 jul, 2018, 15:00 
Agneta Nisbeth
Maken furst Albert fick stanna hemma när furstinnan Charlene åkte över till Sydafrika för olika uppdrag - möte med Obama och barn i simhall.
Annons

Vi har hört att furst Albert haft lite tillfälliga problem med hälsan och därför stannat hemma på slottet i Monaco för att vila upp sig ett tag. Kanske är det nu han som har ansvaret för tvillingarna prins Jacques och prinsessan Gabriella när mamma är i Sydafrika eller så har hon med sig barnen på resan eftersom den har blivit ganska lång.

Furstinnan Charlene på besök i Sydafrika.

Under sin resa i Sydafrika har i alla fall furstinnan Charlene träffat politiker i samband med Nelson Mandela-jubileet men också umgåtts med barn som vill lära sig simma.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Furstinnan Charlene i simhallen

Furstinnan Charlene fick under sin resa chansen att träffa både Sydafrikas president Cyril Ramaphosa och USA:s forne president Barack Obama som ni ser här ovan. Obama var i Sydafrika för att delta i och hålla ett tal för Nelson Mandela foundation.

Men det var inte bara politik på hög nivå för furstinnan, hon träffade också barn som fått lära sig simma genom furstinnans egen stiftelse Fondation Princesse Charlene.

Annons
Furstinnan Charlene

Den forna simstjärnan Charlene träffade också Graham Hill som är det Sydafrikanska simlandslagets kapten.

Foto: Hovet i Monaco/Facebook

Annons