Charlene syns tillsammans med skandalmannen – bilden chockar

Charlene ska bli historisk genom att bli den första kvinna att vattencykla över medelhavet – nu tar hon hjälp av en mycket kontroversiell idrottare.

Innan Charlene gifte sig med prins Albert och blev furstinna av Monaco var hon en hårt satsande elitidrottare som bland annat tävlat för Sydafrika i OS. Hon gillar fortfarande att hålla sig aktiv och engagerar sig ofta i kampanjer som ska förespråka motion och träning.

Hennes senaste projekt är att delta i The Crossing, en tävling där två lag med fyra etablerade idrottare ska ta sig från Korsika till Monaco, en 180 kilometer lång sträcka över medelhavet som de delar upp lagen emellan. Men de ska varken simma eller segla, utan det är vattencykling som gäller. Det är en slags cykel i kombination med katamaran, och den som kör sitter ovan vattenytan och trampar framåt.

Charlene har chans att bli historisk, om hon genomför tävlingen kommer hon göra det som första kvinna någonsin. Men furstinnan nöjer sig inte med att endast delta, nej hon vill vinna. För att öka sina chanser har hon tagit in den skandalomsusade världsmästaren i MMA, irländaren Conor McGregor, rapporterar spanska Hola.

I ett inlägg på instagram välkomnar hon honom till sitt team, och lägger upp en bild på de båda när de tränar tillsammans.

Conor McGregor har gjort sig känd för att ha ett hett temeprament och ett omdöme som gjort att han ofta hamnat i tveksamma situationer. För två år sedan blev han till exempel efterlyst av polisen av New York, efter att ha kastat en pirra på en buss som tillhörde hans rival. Han har blivit anklagad för homofobi, rasism och varit med i pubslagsmål. Vid ett annat tillfälle kastade han ett fans telefon i marken, vilket fångades på film och han blev arresterad för.

Vi får hoppas att han kan bidra med en stark insats till Charlenes lag, och att kontroverserna får stanna i det förflutna.

Conor McGregor har varit inblandad i massvis av skandaler, nu ska han tävla i furstinnan Charlenes lag.

Charlene och prins Albert – oron för relationen

Det har länge gått rykten om att Charlene och Albert ska ha vuxit ifrån varandra. De uppstod bland annat efter den japanske kejsarens kröning i november förr året. Både Albert och Charlene var på plats i Tokyo, men furstinnan följde inte med sin make på den flotta banketten. Hon var med tvillingbarnen Gabriella och Jacques medan mannen Albert representerade Monaco på kröningen.

LÄS MER: Charlene förändrad – går inte att känna igen

Det var sedan Charlene själv som motbevisade spekulationerna. Den 21 juni firade stora delar av världen farsdag, så även Sydafrika. Furstinnan Charlene, som själv är uppvuxen i Sydafrika, uppmärksammade årets farsdag på ett extra speciellt vis. Hon delade en text där hon skrev “Ifall Albert I var utforskarprinsen, Rainier III byggarprinsen, så är Albert II prinsen av mitt hjärta.”