Charlene tar bladet från munnen efter svåra krisen – vägrar prata om maken Albert

Furstinnan Charlene berättar om sin operation, men nämner inte maken furst Albert

Alexander Sandvoss

Furstinnan Charlene har tagit bladet från munnen och gått med att intervjuas från Sydafrika. Hon berättar att hon saknar barnen hemma i Monaco – men nämner ingenting om maken Albert.

Slå på ljud

Tre operationer på fyra månader och en evinnerlig lång tid ifrån barnen.

Furstinnan Charlene har haft det tufft sedan hon i våras insjuknade under en resa till hemlandet Sydafrika. Dessutom har det funnits envisa rykten kring fursteparets äktenskap och många kungafans har inte köpt hovets förklaring till varför Charlene behandlats i Sydafrika – och inte i Monaco där hon har sin man och sina två, små, barn.

LÄS MER: Nytt besked från hovet i Monaco: Charlene nersövd igen

Men nu kommer äntligen Charlenes egen berättelse då hon har sagt ja till att bli intervjuad. Fortfarande på plats i Sydafrika.

– Jag har genomgått en operation och den gick fint. Jag mår bra och känner mig mycket starkare. Nu har jag en operation kvar. Jag längtar efter att få komma hem till mina barn som jag saknar enormt mycket, säger Charlene och fortsätter:

– Alla mammor som har varit åtskild från sina barn i månader vet hur det känns.

Maken Albert nämner hon inte under intervjun och hon går heller inte in på alla skilsmässorykten som florerat de senaste månaderna.

Tidigare har det även funnits uppgifter i pressen som berättat att Charlene har gått på husvisningar i Sydafrika. Utan varken hovets eller Alberts inblandning. Men att fursteparet skulle vara påväg att lämna varandra har Albert tillbakavisat i en tidigare intervju med magasinet People.

Furst Albert och furstinnan Charlene

– Hon lämnade inte Monaco bara så där. Hon lämnade inte för att hon var arg på mig eller någon annan. Hon gick inte i exil. Det handlar absolut bara om ett medicinskt problem som var tvungen att behandlas, sade furst Albert då.

LÄS MER: Kusliga bilden på Charlene – tre dagar innan operationen

Foto: TT