Charlene Wittstock har svårt att få vänner

Furst Alberts blivande maka Charlene Wittstock säger i en intervju att hon har haft svårt att få nya vänner i Monaco.

Charlene Wittstock har inte alltid haft det så lätt i Monaco, trots eller kanske på grund av att hon snart ska gifta sig med furst Albert. Den forna simmerskan berättar öppenhjärtigt i en intervju för Tatler via telegraph.co.uk säger hon att det har varit svårt att få riktiga vänner i Monaco.

– Jag har naturligtvis även utsatts för avundsjuka, men sådant får man väl räkna med, säger Charlene.

Två nära vänner

Hon menar att det varit svårt att att komma in i det sociala livet i Monaco, för de kvinnor som tidigare rört sig kring fursten och hans familj har inte alltid släppt in henne i gemenskapen. 

– De människor jag lärt känna har haft svårt att relatera till min humor och mitt sätt att vara. Så visst, jag har lärt känna många nya människor sedan jag flyttade hit till Monaco, men det är bara två personer som jag kan kalla mina nära vänner.

Så här var Charlene klädd på sin första bal på slottet.


Som en julgran

I den öppenhjärtiga intervjun berättar Charlene också om hur fel det kunde bli när hon skulle välja kläder till sina offentliga uppdrag, som att gå på sin första bal på slottet, den stora Röda Kors-balen. 

–  Jag hade sportat hela dagen och kom hem precis innan festen. Eftersom jag då inte var någon mästare på mode hade jag lånat en grön klänning, målat mina naglar röda och satt upp mitt hår själv. Jag såg ut som en julgran!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Furst Albert och Charlene bjöd irländare på galamiddag››

Furst Albert planerar ett utomhusbröllop››

Bröllopsdatum ändrat för Charlene och furst Albert››