Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene Wittstocks glammiga helg i Monaco

30 maj, 2011, 12:10 
Agneta Nisbeth
Annons

Modeshow, välgörenhetsevenemang och två galamiddagar. Om en månad blir Charlene Wittstock maka till furst Albert, men redan nu fylls hennes schema med åtaganden.

I helgen deltog furst Albert och hans Charlene Wittstock bland annat vid finaldagen av Monte Carlos Grand Prix-tävling i Formel 1. Medan Charlotte, Pierre och Andrea Casiraghi hurrande på VIP-läktaren tillsammans med sina respektive gled paret in på tävlingsbanan i en svart cabriolet. De vinkade till åskådarna och stal för en stund showen från de tävlande bilförarna. I publiken kunde man även skymta prinsessan Beatrice och hennes pojkvän Dave Clark samt storföretagaren Sir Richard Branson.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Charlotte Casiraghi med morbror furst Albert och Charlene Wittstock.

Bröderna Andrea (till höger) och Pierre Casiraghi ville se Formel 1 med sina flickvänner.

Prinsessan Beatrice med pojkvännen Dave Clark och Charlotte Casiraghi med sin pojkvän Alex Dellal.

Annons

I en klänning som matchade den guldiga vinnarstatyetten stal Charlene allas uppmärksamhet även på kvällen, när hon och hennes blivande make deltog vid galamiddagen för att fira den årliga motortävlingens sista dag. Gräddan av Monacos medborgare var inbjudna till festen som självklart höll till långt in på småtimmarna.

Av Margaretha Heed
Foto: All Over Press, Stella Pictures

Läs även:

Annons