Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Charlenes beslut för tvillingarna Jacques och Gabriella – efter svåra tiden

19 nov, 2022, 19:30 

Bilderna avslöjar furstinnan Charlenes beslut.

Annons
5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Folket i Monaco är överlyckliga över att se att furstinnan Charlene, 44, mår så otroligt mycket bättre än vad hon gjorde för ett år sedan.

Förra hösten och vintern kämpade furstinnan mot både fysisk och psykisk ohälsa – och många var väldigt oroliga för henne.

Men under våren och sommaren tycks Charlene ha blivit starkare och piggare för varje dag. Och hon har äntligen kunnat återförenas ordentligt med sina älskade tvillingar Jacques och Gabriella, 7.

Annons
Hela familjen firade Monacos nationaldag på lördagen, 19 november 2022.

Furstinnan Charlenes beslut för barnen – efter tuffa tiden

När furstinnan var fast i Sydafrika under stora delar av förra året tillbringade hon en lång period ifrån sina barn, vilket givetsvis måste ha varit fruktansvärt tufft.

Vi alla minns de hjärtskärande bilderna på tvillingarna och furst Albert, 64, från november förra året, där de skrivit "vi saknar dig mamma" och "vi älskar dig mamma" på varsin lapp.

Monacos nationaldag 19 november 2021.

Under perioden som Charlene var sjuk i Sydafrika och sedan inlagd på kliniken i Schweiz kunde hon, av förklarliga skäl, varken utföra kungliga uppdrag eller dela med sig av sitt liv på Instagram, som tidigare.

Annons

Men under de senaste månaderna, i samband med att Charlene mått bättre, har många lagt märke till att hon delar med sig av fler bilder på Instagram – till följarnas stora glädje!

Bara under de senaste veckorna har hon delat tre bilder på tvillingarna – allt ifrån skolfoton till Halloween-utklädnader.

Detta är något som följarna verkligen uppskattar, eftersom det tyder på att familjen tillbringar mycket tid ihop. Så fint att se!

Annons