Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes första intervju efter tvillingfödseln - läs den här!

17 dec, 2014, 10:01 
Agneta Nisbeth
Annons
albert-charlene-hovet

Ny intervju med Charlene! De nyfödda furstebarnen i Monaco växer och mår bra, och Charlene kan inte sluta titta på sina nya älsklingar.

– De är så vackra, förtjusande, jag älskar dem galet mycket.

Orden är furstinnan Charlenes, som efter förlossningen blivit intervjuad i tidningen Paris Match. Den nyblivna mamman berättar vidare att hennes små barn är aktiva och uttrycksfulla. De föddes två veckor för tidigt, men har redan börjat växa till sig.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
charlene-4-ste

Charlene berättar att hon mår bra efter kejsarsnittet, och tillägger att även hon föddes för tidigt som barn. I intervjun kan furstinnan inte sluta uttrycka sin otroliga glädje över sina två barn.

– Jag blev överlycklig första gången som jag hörde dem skrika. Jag var självklart överväldigad av känslor. Varje sekund med dem är magisk och det är fantastiskt att se dem växa till sig. De har förändrat livet för all framtid, säger hon.

Annons
paris-match-charlene

Furstehuset har tidigare berättat att man planerar att visa bilder på barnen först i januari, men Charlene avslöjar nu att hon hoppas på att kunna visa upp dem i början av nästa vecka. Charlene, Gabriella och Jacques är fortfarande kvar på sjukhuset, även om Charlene hoppas att de alla tre ska kunna komma hem till jul.

– Men det beror på barnen. De är ledare i familjen just nu. Och just nu njuter jag och min make av varje sekund med dem, berättar hon.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Hovet i Monaco och faksimil Paris Match samt Stella Pictures

Annons