Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes frisyr-chock – har rakat av sig håret!

16 dec, 2020, 19:00 
Furstinnan Charlene av Monaco Ny frisyr Rakat av sig håret
Med vad har hänt med furstinnan Charlene? Nu i kväll visar hon upp sig med delvis rakat huvud. Se bilderna på hennes hår-chock här!
Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15Brand logo
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

En kunglig hårchock. Något annat kan man inte kalla den – Charlenes nya vågade look.

Monacos furstinna är näst intill oigenkännlig på de här rykande färska bilderna. Hon har helt enkelt låtit hovfrisören(?) ta fram rakhyveln och raka av henne håret på vänster sida av huvudet.

Resultatet: En punkig och extremt okunglig sidecut. Allt toppat av ett guldgnistrande munskydd, helt i paljetter. En lätt provocerande look, och extra edgy på 177 centimeter långa och atletiskt byggda Charlene.

Charlene av Monaco Furstinna Rakat huvud
Furstinnan Charlenes kaxiga klipp.

Men denna 42-åriga tvåbarnsmamma är inte den som rättar in sig i ledet av kungliga ladies med blanka lockar eller som i kronprinsessan Victorias fall, strama powerknutar.

Furstinnan Charlenes nya vågade look

Sammanhanget fick också många att studsa till. För Charlene premiärvisade frisyren vid furstefamiljens årliga kalas för Monacos barn, ett event som alltid äger rum i Grimaldipalatset. Nu stod Charlene där som vanligt i ett av stånden och delade ut julklappar och leksaker, men det kan inte hjälpas att hon såg lite skräckinjagande ut:

Julklappsutdelning i Monaco Furstinnan Charlene Kunglig jultradition
Furstinnan Charlene redo med nästa paket, men mottagaren ser ut att vara aningen tveksam.

Hennes egen sexåring prins Jacques var också med. Frågan är vad han tyckte om sin mammas nya coola hår?

Annons

Att det just är Charlene som gör detta drastiska klipp är samtidigt inte helt oväntat. Monacos glamourfurstinnna verkar alltid vara på jakt efter den rätta frisyren: Vi har sett henne i kortklippt, lugg, mittbena och så den där boben i alla möjliga olika längder. Men ingenting så djärvt och utmanade som detta.

Prins Jacques Furstinnan Charlene mamma Ny frisyr Rakad skalle
Prins Jacques med mamma.

Så frågan är: Vad har hänt med Charlene? Är hårchocken uttryck för en livskris, eller är hon bara lite allmänt uttråkad och i behov av att pigga upp sig med denna nya look? Eller är det något helt annat, kanske allvarligare, som ligger bakom? Tittar man noga så anar man ett ärr vid hennes vänstra tinning.

Foto: TT.

Annons