Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes graviditet har varit allt annat än enkel

19 sep, 2014, 14:05 
Agneta Nisbeth
Annons
Charlene-21

Det är tydligen tufft just nu för furstinnan Charlene som inte mår riktigt bra. Och då talar vi inte bara om hennes graviditet…

Sajten TheDailyBeast.com skriver nu om furstinnan Charlene och hennes svåra tid i Monaco. Det har tydligen aldrig varit lätt för henne att smälta in i Monaco, som vi tidigare skrivit om är furst Alberts systrar, speciellt prinsessan Caroline och hennes dotter Charlotte Casiraghi, inte alls förtjusta i furstens hustru.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
andrea-tatiana-casiraghi-ste

Andrea och Tatiana Casiraghi.

Annons

Caroline vill tydligen se sin äldste son Andrea på tronen istället och har enligt sajten inte gjort mycket för att få den nya furstinnan att känna sig välkommen in i familjen.

caroline-albert-charlene-stephanie-st

Många hoppas nu att furstinnan kommer att bli riktigt älskad av folket sedan hon fött furstens första officiella barn i slutet av året, vare sig det blir tvillingar som det pratats om eller “bara” en baby. Albert har ju redan två utomäktenskapliga barn sedan tidigare, men Charlenes baby –  som alla hoppas på blir en son – kommer ju bli en arvinge till tronen.

Annons
charlene-ste

Men inte ens en baby kan tydligen ändra på Charlenes framtida lycka. En anonym uppgiftsnämnare säger till sajten:

– Charlene är isolerad och ledsen. Hon har inga vänner och kommer att knäckas till slut.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons