Charlenes kärleksförklaring till Albert efter spekulationerna

Charlene och Albert har varit gifta sedan 2011.

Nu slår Charlene hål på de envisa ryktena en gång för alla. Kärlekshälsningen till Albert säger allt!


Under en längre tid har furst Albert och furstinnan Charlene förföljts av ihärdiga rykten om en äktenskaplig kris. Ryktena nådde sin kulmen vid kejsarkröningen i Japan under förra året när Albert dök upp ensam, utan sin hustru, på både kröningen och banketten.

Charlene såg dessutom ofta nedstämd ut vid officiella sammanhang och många spekulerade kring om det hade med relationen till Albert att göra. Men vid en intervju tidigare i år öppnade Charlene sig och berättade att 2019 varit ett riktigt tufft år för hennes del. Hennes pappa blev allvarligt sjuk och två av hennes vänner gick hastigt bort.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, sa hon i intervjun.

Charlenes och Alberts relation fortsatt stark

Men nu slår Charlene hål på de ihärdiga skilsmässo-ryktena en gång för alla via Instagram. Den 21 juni firade stora delar av världen farsdag, så även Sydafrika. Furstinnan Charlene, som själv är uppvuxen i Sydafrika, uppmärksammade årets farsdag på ett extra speciellt vis.

Charlene driver organisationen PCMF South Africa och på deras officiella Instagram delade hon en text där hon skrev “Ifall Albert I var utforskarprinsen, Rainier III byggarprinsen, så är Albert II prinsen av mitt hjärta.”

Under den kärleksfulla texten har Charlene skrivit under med sitt namn. En otroligt fin hälsning till sin make som får alla tvivel på deras förhållande att blåsa bort för gott!