Charlenes ord om familjen efter tiden isär – mitt i sjukdomsmardrömmen!

Charlenes ord om barnen – mitt i sjukdomsmardrömmen!

Slå på ljud

Furst Albert och furstinnan Charlene har varit gifta i 10 år, ett jubileum som har firats i Monaco med bland annat en serie i tio delar om deras kärlekssaga, som visats på fustehusets sociala medier. Men detta har skett utan att hon varit på plats ...

Charlene beskrivs som en av de mest gåtfulla kungligheterna i Europa, då hon ofta håller sig i bakgrunden på snudd till undangömd, men passar på att plötsligt dyka upp vid de mest glamourösa tillfällen. Och det kan nog vara anledningen till att en ryktesspridning har tagit fart, då maken har dykt upp på många evenemang utan sin älskade hustru.

Ryktena ska ha handlat om att paret har vuxit ifrån varandra och att en skilsmässa kan vara nära.

Men nej, det stämmer inte.

Charlene har inte setts till i Monaco sedan slutet av januari. I slutet av maj lade Charlene upp en bild på sociala medier där man ser henne på besök i hemlandet Sydafrika. Där har hon följt arbetet med att rädda utrotningshotade noshörningar och sedan dess har hon varit fast i landet – på grund av en öron-näsa-hals-infektion.

Nu har vi fått en ny uppdatering från furstinnan, denna gång från hennes eget Instagramkonto.

”Spenderar tid med Jacqui och Bella och tillverkar filtar till barnhemmet precis bredvid. Önska mig lycka till” skriver hon och lägger ut ett antal bilder där hon videosamtalar med sina barn och mycket riktigt tillverkar filtar.