Charlenes oro efter Alberts festkväll – sågs med världsstjärnan Sharon Stone

Furstinnan Charlene av Monaco har mer eller mindre spenderat hela året i Sydafrika – utan familjen. Nu verkar det som att maken furst Albert börjar tröttna.

Slå på ljud

Furstinnan Charlene har befunnit sig i hemlandet Sydafrika sedan i början av året då hon drabbades av en mystisk bihåleinflammation.

Det tog flera månader innan hon fick träffa sin make furst Albert och barnen Jaques och Gabriella. Enligt hovet i Monaco, och flera andra franska medier, beror det på att furstinnan är för sjuk för att kunna flyga.

Men egentligen borde hon kunna ta sig hem ändå?, menar många. Det går ju trots allt att ta sig från Sydafrika till Monaco via båt.

Enligt det senaste beskedet skulle Charlene ha återvänt hem som senast i slutet av oktober. Men ännu har det inte skett. Och det verkar som att Albert börjar tröttna.

Furstinnan Charlenes tid i Sydafrika – varför?

Allt började med att Charlene skulle ta lite semester och följa en viltvårdsexpedition i Sydafrika, där hon även har familj och vänner. Den initiala resan skulle vara i 10 till 12 dagar, men nu har det går nära ett halvår.

Charlene blev plötsligt sjuk under sin vistelse då hon drabbades av en svår infektion i luftvägarna. Men på grund av omständigheterna och den väldigt långa perioden utan familjen, är det många som spekulerar i hur det faktiskt ligger till – är hon sjuk eller vill hon bara stanna i Sydafrika?

Albert och Sharon på premiären av "No time to die".

Studio Sud / MEGA

På en gala ihop, igen!

Bruno Bebert / Bestimage

Furst Alberts tid i Monaco utan furstinnan Charlene

Under året har Albert fått ta hand om tvillingarna på egen hand, förutom de få tillfällen då han och barnen besökt Charlene. Albert har även hela tiden avslagit de rykten som florerar om äktenskapet med Charlene, då många tror att en skilsmässa är nära.

Och enligt bilder verkar det inte gå någon nöd på Albert!

Den 23 september sågs de tillsammans på en gala, och nu under världspremiären av senaste James Bond filmen "No time to die", var Albert återigen i sällskap av världsstjärnan Sharon Stone.

Och av bilder att döma verkar det som att de har en hyfsat "nära" kontakt!

Den där handen verkar inte vara helt uppskattad!

Jean-Franois Ottonello / Nice Matin / Bestimage

Foto: TT

LÄS MER: Charlenes sorg efter plötsliga dödsfallet – blev påkörd

LÄS MER: Kungabarnets nya frisyr väcker reaktioner – Charlene i chock: "Hon klippte sig själv"

LÄS MER: Charlenes återvändo till Monaco – efter flera månader av sjukdom i Sydafrika