Charlenes plötsliga förändring – upptäckten i nya bilden

29 jul, 2022, 14:30 
Det här var oväntat!
Annons

Furstinnan Charlene av Monaco har varit med om mycket. Hälsan av sviktat, och det har spridits omfattande rykten om att hennes relation med furst Albert håller på fallera.

Men kanske håller lyckan på vända. På nya bilderna av furstinnan så märks en förändring.

Sågas av expert

Ja, Charlenes tuffa tid har märkts utåt, i alla fall om du frågar experter. När hon dykt upp i offentligheten och fångats på bild har strålkastarna snabbt riktats mot henne, och domen är inte särskilt ljus.

När tidningen Daily Mail använde sig av en expert på kroppsspråk, för att granska furstinnan efter ett offentligt framträdande var det hårda bud.

Recept.se Nyhetsbrev

Experten menade att furstinnan såg känslomässigt isolerad och olycklig ut, och att hon hade ett sorgset ögonuttryck som gjorde att hon såg "distanserad ut" från sin familj, trots att hon gosade med sin dotter.

Om detta kan kallas ett leende så når det inte hennes ögon, medan ett autentiskt leende tenderar att börja i ögonuttrycket, sa experten till Daily mail.

Furst Albert och furstinnan Charlene

Förändringen syns på bild

Ifall det stämmer att Charlene var sorgsen när bilderna togs kan lyckan ha vänt. Om experten skulle nås av dessa nya bilder på furstinnan finns det nämligen anledning att tro att bedömningen hade sett annorlunda ut, i alla fall om du frågar folket.

Annons

Charlene hälsade i dagarna på hos ett äldreboende i Monaco, och fångades på bild i en vacker gul klänning – och brett varmt leende. På resterande bilder har hon munskydd, men visst kan man se att ett leende döljer sig bakom det. Hon fullständigt glittrar i ögonen!

"Så underbart att se prinsessan Charlene se så frisk och glad ut" Skriver en användare.

"En solstråle!" Skriver en annan.

"Hon är allt vackrare och verkar äntligen lycklig" Skriver en tredje.

Vi hoppas att det stämmer, och att furstinnan mår lika bra som hon ser ut att göra!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons