Charlenes privata meddelande inifrån lyxkarantänen

Furstinnan Charlene skickade ett meddelande.

Furstinnan Charlene av Monaco har suttit instängd i en lyxvilla vid berget Roc Agel sedan hennes make insjuknat i covid-19.Nu skickar hon en hälsning inifrån murarna.

Furstinnan Charlene har suttit inspärrad i en lyxvilla vid berget Roc Agel i Monaco sedan hennes make insjuknat i covid-19, sjukdomen som coronaviruset orsakar.

Furst Albert har varit borta från familjen medan han återhämtar sig – han är i sin lägenhet vid palatset. Familjen håller kontakt via videotjänster som Facetime och Skype.

– Jag kan inte röra på mig så mycket, och inte för tidigt. Men så fort läkarna ger grönt ljus ska jag återförenas med familjen, sa Albert i slutet a mars enligt People.

Nu har Charlene skickat en hälsning inifrån lyxkarantänen.

Det handlar om ett Instagraminlägg – och furstinnan verkar vara trött på att vara åtskild från resten av världen.

“Skickar helande kärlek till världen, vi saknar er, ses snart. Glad påsk”, skriver Charlene.

Hon lägger även till en regnbågs-emoji.

På bilden syns dottern, prinsessan Gabriella, i påskfina gula vantar och framför härliga vårblommor och en påskhare.

Charlene skickade en påskhälsning via Instagram.

Charlene skickade en påskhälsning via Instagram.

Albert planerar Sverigevisit

I veckan stod det klart att furst Albert planerar en resa till Sverige i höst – han har nämligen vunnit det prestigefyllda priset The Perfect World Award, ett prestigepris som föräras den ”som gjort skillnad i kampen för att bevara vår naturliga värld”.

Charlene kommer dock inte med, tråkigt nog.

Sist Albert var i Sverige var på kronprinsessan Victorias bröllop för snart tio år sedan. Den här gången rundar han dock Kungliga Huvudstaden och landar i stället i Göteborg.

Anledningen till att just furst Albert belönas med detta fina pris är det envisa klimatarbete han gör via sin organisation Prins Albert II of Monaco Foundation. Bland annat jobbar han för att skydda världens vattenresurser.

– Furst Albert har en stor passion för djur och natur och har via sin plattform kunnat skapa en stor förändring. Vi är mycket stolta över att han tar emot priset i Göteborg under ceremonin den 16 september, säger The Perfect World Foundations VD, Ragnhild Jacobsson.