Charlenes stora förändring – bilderna visar sanningen

Nya bilder på Charlene visar att hon testar en helt ny frisyr!

Charlene och Albert var med och invigde den populära cykeltävlingen Tour de France i helgen, och de klippte bandet för hela evenemanget tillsammans med Nices borgmästare Chritian Etrosi.

Det var mycket folk på plats, så utan munskydd kunde det knappast ha räknats som coronasäkert. Men både Albert och Charlene hade sett till att skydda sig, och bar munskydd under hela tiden de befann sig bland andra människor.

Men munskyddet till trots gick det inte att undgå en stor förändring för Charlene. Hon överraskade i våras när hon hade klippt en tunn lugg, men verkar ha fått mersmak för frisyren, för nu hade hon tagit luggen ett steg längre. Hennes nya frisyr var betydligt tjockare och kortare, och Charlene såg riktigt tuff ut med tillhörande klargul skinnjacka och, när hon inte bar ansiktsmask, solglasögon med kraftiga svarta bågar.

Albert och Charlene var på bästa humör under första dagen av Tour de France!

Fursteparet bar ansiktsskydd

Prins Alberts ansiktsmask var prydd med hashtagen #strongtogether, vilket är ett initiativ från Charlene under början på året för att få fler i Monaco att bära mask och skydda sig själva och andra från corona.

Charlene visade upp både en ny lugg och en uppseendeväckande ansiktsmask på de nya bilderna!

Hon själv valde en annan typ av mask. Den är prydd med texten “Why so serious?”, vilket betyder ungefär ”varför så allvarlig?”, och är ett citat från den Oscarsbelönade filmen Jokern. Masken är även prydd med ett blodigt leende, ett av karaktärern Jokerns signum. Eftersom Jokerns leende är så pass känt kännetecken var det ett tacksamt motiv att göra ansiktsmasker av, och även om valet är lite otraditionellt så är det kul att Charlene avslöjar att hon har ett filmintresse.

Foto: TT