Charles förkrossad efter Meghans beteende: ”Helt förvirrad”

05 sep, 2022, 13:30 
Prins Charles, prins Harry och hertiginnan Meghan

Prins Charles uppges må väldigt dåligt efter Meghan Markles plötsliga utspel.

Annons
Här rycker Charles in som kung på viktiga dagen
Här rycker Charles in som kung på viktiga dagen

Ända sedan intervjun med Oprah Winfrey 2021 har hertiginnan Meghan Markle, prins Harry och det brittiska kungahuset haft en frostig och ansträngd relation.

Samtidigt har Meghan och Harry rest till Storbritannien flera gånger under året, bland annat i juni för att fira drottning Elizabeths 70-årsjubileum på tronen, och många har hoppats på en försoning.

Men besöket blev både ”bitterljuvt” och ”surrealistiskt”. Det berättar Meghan Markle i en ny intervju med tidningen The Cut och säger att det var allt annat än lätt att återvända till landet de tidigare flytt.

Meghan Markles utspel: ”Förlorat sin pappa”

Recept.se Nyhetsbrev

Även prins Harry berättar i samma intervju att han känner liknande känslor och beskriver relationen med familjen som komplex.

Annons

– De flesta människor som jag känner och många i min familj kan inte arbeta med eller leva med varandra, säger han.

Men det är Meghans ord om relationen mellan prins Harry och prins Charles som fått mest skriverier. I intervjun säger hon att han ”förlorat sin pappa”, ett uttalande som förvånat många.

Prins Charles och Camilla
Prins Charles ska vara helt förkrossad efter Meghan Markles senaste utspel.

Prins Charles helt förkrossad

Prins Charles ska han ha blivit mycket sårad av Meghans utspel, och en nära vän till kungligheten säger till The Sunday Times att de senaste åren tagit hårt på honom.

– I två års tid har det funnits en ständig ström av smärtsamma uttalanden mot en man som inte kan försvara sig själv offentligt, sagda av ett par som han uppenbarligen älskar och saknar, säger vännen och fortsätter:

Annons

– Det är otroligt svårt på ett personligt plan. Han är helt förvirrad över att hans son, som han älskar djupt, känner att det här är rätt väg att gå för att hantera familjerelationer.

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och Harry.

Foto: TT

Annons