Charles handling som visar att Camilla får titeln drottning

Det har varit många turer kring Camilla framtida titel när prins Charles blir kung. Och nu verkar prins Charles och drottning Elizabeth ha bestämt sig.

Det har tidigare spekulerats en hel del om vilken titel prins Charles hustru Camilla skulle få när han en dag blir kung. Många har nämligen fortfarande minnet av prinsens otrohet i tankarna, när han under äktenskapet med prinsessan Diana fortsatte att umgås med sin gamla flickvän Camilla Parker Bowles. Så att Camilla skulle få titeln drottning var det många som reagerade på.

Hertiginnan Camilla och prins Charles.

Redan nu är hon egentligen berättigad till titeln prinsessan av Wales, en titel familjen valde bort eftersom den är så förknippad med Diana. Därför har de flesta experter tolkat det som att Camilla kommer att kallas prinsgemål, eller princess consort som det heter i England, när Charles väl blir kung.

Läs mer: Meghan markerar igen – på Internationella kvinnodagen

Men nu har en liten förändring med stor betydelse inträffat. På prins Charles hemsida har precis titeln Princess Consort försvunnit helt. Vilket många nu menar innebär att prins Charles har bestämt sig, Camilla får titeln drottning när han blir kung.

Drottning Elizabeth har för en tid sedan också låtit Camilla sitta med i hennes privy council, den lilla grupp människor som sitter ner för att ge drottningen råd inför olika beslut. Kanske är detta ytterligare ett bevis?

Läs mer: Hemma hos Charles och Camilla – välkommen till Clarence house!

Foto: Stella Pictures