Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charles kärleksfulla födelsedagspresent till Camilla

19 jul, 2019, 07:00 
Camilla blåser ut ljusen på tårtan
Prins Charles gav den gulligaste födelsedagspresenten till sin hustru Camilla när hon fyllde 72 år. Deras kärlek är stark och har överlevt mot alla odds, kan man säga. Därför är det så härligt att se detta radarpar, som sent omsider fick varandra till slut och nu delar livet som seniorer. Vad Camilla fick..ja, det berättar vi här.
Annons

Det brittiska kungahuset har alltid haft en air av “stiff upper lip” och offentliga känsloyttringar ser vi inte mycket av. Därför var det så roligt att se Charles “födelsedagspresent” till Camilla häromdagen.

Camilla fick en kram

Prinsen av Wales gav sin fru en kram! Först åt de tårta och sedan fick hon en öm kram av Charles.

– Han ville verkligen visa hur mycket hon betyder för honom, skriver Hello.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Camilla

Onsdagen den 17 juli fyllde hertiginnan av Cornwall år. Bara tre dagar efter vår egen kronprinsessa Victoria. Men inte stannade Camilla hemma bara för att hon hade födelsedag. Någon ledig dag behövde de inte ta eftersom tårta och bakverk ändå fanns till hands på ”jobbet”.

Charles och Camilla

Charles och Camilla var dagen till ära på besök i Simonsbath, där det finns hela 15 nationalparker. Det bjöds på picknick och en hel massa godsaker. Det var 70-årsjubileum för “the National Parks and Access to the Countryside Act”.

Annons

Vilket år för Camilla!

Det står knappast stilla i äktenskapet med Charles. De är ett strävsamt par som arbetar en hel del. Lika roligt verkar de ha tillsammans nu som förr i tiden. De ser nyförälskade ut fortfarande! Och vilket år det har varit för Camilla och Charles. Clarence House egen twitter berättar om allt de varit med om under de tolv månader som gått. Prinsparet har verkligen inte suttit och rullat tummarna! 638 officiella uppdrag har de gjort, 82 brittiska städer har de hunnit besöka, 14 länder, 2 bröllop och ett litet nytt barnbarn har de fått.

Charles och Camillas kärlekshistoria har varit allt annat än konventionell. De två träffades 1970 på en polomatch i Windsor och började dejta. Men Charles var tvungen att åka i väg på militärtjänst i Royal Navy i åtta månader strax efter att deras romans blomstrade och kom hem för att ta reda på att Camilla var förlovad med någon annan. Det låter verkligen som en film. Vilken tur då att de fick varandra till slut!

Foto: TT, Instagram

Annons