Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charles och Camilla på middag hemma hos kung Mohammed

10 apr, 2011, 09:47 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Så här kan det också de ut på en kunglig middag. Prins Charles och hans Camilla har blivit hembjudna till kung Mohammed av Marocko och hans hustru Lalla Salma.

Det ser ut att ha varit en ganska informell och familjär middag hemma hos kung Mohammed och hans maka prinsessan Lalla Salma i den kungliga bostaden Dar As Salam i Rabat.

Annons

Camilla bredvid kungen

Prinsessan Lalla Salma, den marockanska kungens maka, är den rödhåriga kvinna i vit klänning som ni på bilden här ovan ser sitta bredvid prins Charles. Kungen har som sig bör prinsens maka Camilla till bordet.

Shopping

Prins Charles och Camilla är som vi tidigare berättat på en resa i Marocko – tidigare har paret besökt både Portugal och Spanien. Vi ser här också en bild på Camilla som hade både shopping och sightseeing på sitt schema – som att vandra runt i de färggranna basarerna i medinan.

Kanske köpte hon också några presenter till dem därhemma…

Hennamålning

Men hertiginnan av Cornwall hann också med att få ena handen traditionsenligt henna-målad. Något som ni kan se på bilden här intill.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons