Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charles och Camilla välkomnades med galamiddag i Oslo

21 mar, 2012, 09:03 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Charles och hans maka Camilla välkomnades igår av den norska kungafamiljen när de anlände till Oslo – första etappen av deras resa i Norden.

Nu har prins Charles och Camilla anlänt till Norge. De togs emot av den norska kungafamiljen som också bjöd på en galamiddag under tisdagskvällen. Kung Harald och drottning Sonja tog emot de brittiska gästerna tillsammans med kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit, prinsessan Märtha Louise och prinsessan Astrid fru Ferner.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tidigare under dagen hade man Nasjonalmonumentet på Akershus fästning och så mötte de olika ungdomsledare, enligt det norska hovets hemsida hade prins Charles själv uttryckt en önskan att träffa ungdomar som överlevt massakern på Utøya.

Se fler bilder från dagen i vårt bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och IBL

Läs även:

[smooth=id: 695; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons