Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charles och Camillas hemlighet för ett bra äktenskap

29 dec, 2017, 15:37 
Agneta Nisbeth
Har tre olika sovrum.
Annons

Kungahuset har avböjt att kommentera hur prinsfamiljen har inrett sitt hem i Clarence House, men en vän till prins Charles och Camilla berättar att paret faktiskt har skaffat inte bara ett gemensamt sovrum, utan tre stycken.

Skådespelerskan Catherine Zeta Jones har i en intervju berättat att hemligheten bakom hennes och maken Michael Douglas äktenskap är att de har var sitt sovrum. Så de kan få tid att bara vara ensamma när de vill.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men tydligen ska prins Charles och hans hustru tagit steget lite längre. Tidningen Daily Mail har pratat med en vän till paret som berättar:

– Prinsen har ett eget rum med en dubbelsäng, inrett helt i hans egen smak. Camilla har ett annat rum som inretts mer i hennes stil. Dessutom har de ett gemensamt rum med stor dubbelsäng som de kan använda när de vill.

Här kan ni få en titt in i Clarence House – på prinsparets julgran i hallen. Tyvärr får vi inte följa med upp i den privata våningen…

Foto: IBL

 

Annons