Charles och Camillas pinsamma miss – Loreen informerad

28 apr, 2023, 15:00 

Kung Charles och drottning Camilla hånas nu efter beteendet.

Annons

Eurovision song contest närmar sig med stormsteg. Om knappt två veckor är det dags för Loreen att inta scenen i Liverpool, levererera sitt nummer och hålla tummarna för att det går lika bra som när hon tävlade med bidraget Euphoria.

SE FILMEN: Här är omtalade klippet på Charles – plötsliga utspelet filmas
SE FILMEN: Här är omtalade klippet på Charles – plötsliga utspelet filmas

De senaste veckorna har hon slipat på sitt nummer, anpassat det efter nya tekniska förutsättningar på en större scen och hela tiden försökt hitta förbättringar inför den stora kvällen.

Hur numret kommer att se ut får vi veta först på söndag, när första repetitionerna äger rum, men redan nu har det avslöjats hur scenen kommer att se ut.

Loreen
Loreen gör sig redo för Eurovision song contest.
Recept.se Nyhetsbrev

Charles och Camilla hånas

Själva avslöjandet kom också med kunglig koppling. Kung Charles och drottning Camilla hade sökt sig till M&S Bank Arena i Liverpool för att avslöja scenen och hade en stor, röd knapp till sin hjälp.

Annons

Kungaparet fick räkna ner från tio och sedan skulle de trycka på knappen framför dem. Problemet var bara att knapp-uppgiften blev betydligt svårare än vad det var tänkt.

Framför allt hade Charles stora svårigheter med att hitta knappen. i stället för att drämma till den med full handflata, försökte han trycka på den lite lätt med sitt pekfinger.

Ifrågasätter beteendet

Med viss klumpighet seglade fingret i stället ned på bordet. Efteråt hånades Charles på diverse forum och en Twitter-användare ställde sig frågande om kungens knapphantering.

”Vet inte Kung Charles och Drottning Camilla hur man trycker på en knapp?”, frågar en förvirrad person.

Annons

Oavsett vad lyckades Charles och Camilla trycka på knappen tillräckligt hårt för att avslöja den scen som Loreen och resterande artister ska uppträda på.

Foto: TT/Twitter

Annons