Charlotte Casiraghi i bilolycka

Ingenting verkar kunna stoppa unga Charlotte Casiraghi från att ta en liten shoppingrunda på stan. Inte ens en bilolycka. Det rapporteras från Monaco att Charlotte skadades i handen i krocken, men att hon nu mår ganska bra trots allt.

Prinsessan Carolines 22-åriga dotter Charlotte Casiraghi var nyligen med om en bilolycka i norra Italien. Hon ska enligt uppgifter i italienska tidningar fått en microfraktur på den vänstra handleden. Men efter lite omplåstring på sjukhuset i Verbania fick hon åter åka hem till mamma i Monte Carlo.

Fast bilden här intill är dock från Saint Tropez i Frankrike där Charlotte tog sig en liten shoppingrunda häromdagen med en väninna och sin livvakt.

Hennes pappa omkom i en båtolycka

Charlotte är dotter till den avlidne Stefano Casigarhi som själv omkom i en otäck båtolycka 1990. Så man kan förstå om mamma Caroline blev lite orolig när hon fick nyheten om dotterns bilkrasch.

Fast denna gång gick ändå allt bra och Charlotte kommer inte att få några bestående men av incidenten. Däremot ser det ut som hon sparat det lilla plastarmbandet hon fick från sjukhuset som minne.

 

Foto: TT