Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Casiraghi lämnar nye pojkvännens våning...

12 jan, 2012, 10:18 
Agneta Nisbeth
Annons

Med ett finurligt leende och utan att värja sig det allra minsta för fotograferna som bevakade porten lämnade Charlotte Casiraghi sin nye pojkvän Gad Elmalehs våning i Paris.

Charlottes nye pojkvän Gad.
Charlotte Casiraghis nye pojkvän Gad.

De franska tidningarna tolkar ut bilden som det allra senaste beviset på att Charlotte Casiraghi har slagit upp med pojkvännen Alex Dellal och nu dejtar komikern Gad Elmaleh. Och visst ser hon ovanligt lycklig ut…

Uppväxt i Casablanca

Gad Elmaleh är en 40-årig fransk-marockansk komiker. Han är uppväxt i Casablanca men har studerat också i Montreal och Paris. Han gjorde några trevande försök i filmbranschen på 90-talet, fastnade för stand-up-scenen, för att sedan genom filmen Olé komma tillbaka till filmbranschen. I Olé från 2004 spelade han tillsammans med Gérard Depardieu. Förra året hade Gad en biroll i Woody Allens film “Midnight i Paris” och medverkade också i Steven Spielbergs film om Tintin.

Fortfarande har inte furstehuset i Monaco kommenterat att Charlotte Casiraghi har övergivit Alex Dellal och hittat en ny kärlek i Gad Elmaleh.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Annons