Charlotte Casiraghi lämnar nye pojkvännens våning...

Med ett finurligt leende och utan att värja sig det allra minsta för fotograferna som bevakade porten lämnade Charlotte Casiraghi sin nye pojkvän Gad Elmalehs våning i Paris.

Charlottes nye pojkvän Gad.

Charlotte Casiraghis nye pojkvän Gad.

De franska tidningarna tolkar ut bilden som det allra senaste beviset på att Charlotte Casiraghi har slagit upp med pojkvännen Alex Dellal och nu dejtar komikern Gad Elmaleh. Och visst ser hon ovanligt lycklig ut…

Uppväxt i Casablanca

Gad Elmaleh är en 40-årig fransk-marockansk komiker. Han är uppväxt i Casablanca men har studerat också i Montreal och Paris. Han gjorde några trevande försök i filmbranschen på 90-talet, fastnade för stand-up-scenen, för att sedan genom filmen Olé komma tillbaka till filmbranschen. I Olé från 2004 spelade han tillsammans med Gérard Depardieu. Förra året hade Gad en biroll i Woody Allens film “Midnight i Paris” och medverkade också i Steven Spielbergs film om Tintin.

Fortfarande har inte furstehuset i Monaco kommenterat att Charlotte Casiraghi har övergivit Alex Dellal och hittat en ny kärlek i Gad Elmaleh.

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Läs även:
Charlotte Casiraghi har övergivit sin pojkvän Alex?»
Kronprins Frederik på jakt och galashow»
Bildkavalkad på kronprinsessan Mary»
Margareta Heed om senast strandtrenden bland stjärnorna»