Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Casiraghi ny modell för Gucci

06 mar, 2012, 08:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Ska prinsessan Carolines dotter Charlotte Casiraghi bli räddningen för modeföretaget Gucci?

Det en gång så glamourösa Gucci har det senaste decenniet legat i bakvattnet efter mer trendiga modehus. Gucci har ansetts lite för damigt, rent av tantigt, inget märke för unga, trendkänsliga och välbärgade kvinnor. Med ett undantag – Charlotte Casiraghi, 25.

Annons

Sparsmakad stil

Prinsessan Carolines dotter bär ofta Gucci och dess kreative chef Frida Giannani skapade för två år sedan en uppsättning eleganta tävlingsridkläder exklusivt för Charlotte, plagg som aldrig har funnits till försäljning. Stilsäkra Charlotte syns ofta på de stora modehusens visningar och hennes sparsmakade eleganta stil kopieras av unga kvinnor över hela världen.

Och nu har Gucci äntligen fått upp ögonen för vilket reklamvärde Charlotte Casiraghi har och har gjort henne till företagets nya ansikte. Det är Charlotte vi kommer att få se i deras annonser och reklamfilmer och förhoppningsvis kommer hon att lyfta såväl Guccis anseende som vinst.

Annons

På omslag

Guccis tidigare ansikte var skådespelerskan Evan Rachel Wood från True Blood, men nu har hennes kontrakt gått ut. Vad Charlotte får för lön av Gucci är superhemligt, men det handlar förstås om miljonbelopp. En säker investering, Charlotte förekommer redan ofta på modemagasinens omslag och hör till de mest fotograferade kungligheterna i världen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons