Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Charlotte Casiraghis mage växer...

23 sep, 2013, 08:16 
Agneta Nisbeth
Annons
charlotte-casiraghi-ste

Än så länge har hovet i Monaco inte kommenterat Charlotte Casiraghis graviditet – men magen växer och prinsessan Carolines dotter verkar i alla fall må bra.

I filmen som ni kan se här nedan, ser man en höggravid Charlotte Casiraghi kliva in i en bil i Monaco, tillsammans med en väninna och med sin mamma prinsessan Caroline. Charlotte väntar sitt första barn med pojkvännen Gad Elmaleh och de ska gifta sig inom kort.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Gad ste

Men till tidningen Washington Post säger Gad att han inte är förlovad med Charlotte, trots att hon bär en vacker ring på sitt ringfinger. Däremot berättar ahn det som vi alla vet att Charlotte ska föda barnet vid nyår. I en ny intervju med Harpers Bazaar pratar Charlotte bland annat om mode och hästar, men hon vägrar svara på några mer privata frågor.

Annons
charlotte-albert-caroline-s

Albert kom med Charlotte och Caroline på en gala häromveckan.

På bilden allra överst ser ni Charlotte tillsammans med några vänner på en båt, men häromdagen kom Charlotte i alla fall på en galamiddag med sin mamma och viade då stolt upp sin växande babymage. Charlotte har också ställt upp i en ny Gucci-kampanj där hon poserar med både hästar och hundar.

ste_charlotte-gucci-2

Här är en bild från Gucci-kampanjen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=KVgBN3n6NsQ

Annons