Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte rasar efter upptäckten – avslöjar stora besvikelsen: ”Så irriterad”

17 jan, 2024, 18:00 

Charlotte Perrellis egna ord om tråkiga upptäckten.

Annons

Charlotte Perrelli har numer sin bas i solsköna Marbella. Här har hon och maken Anders Jensen bestämt sig för att prova på ett nytt liv, där barnen börjat ny skola och familjen fått en ny vardag.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Däremot har hon fortfarande kvar sina kopplingar till Sverige. När Charlotte flyttade gjorde hon det tydligt att hon inte tänkte lägga artisteriet på hyllan och ser till att resa hem emellanåt.

”Wow wow!!! Tack Åre för dessa ljuvliga dagar! Vilken julvecka. Längtar redan till nästa lov…” skrev Charlotte på Instagram när hon och familjen var hemma i Sverige under julen.

Annons
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte och Anders Jensen.

Charlottes stora besvikelse

Oftast är Charlotte väldigt lycklig när hon delar med sig av sitt liv, men nu har artisten stött på ett stort bakslag. På sin blogg skriver hon att besvikelsen är totalt efter upptäckten.

”Har väntat sedan i oktober på att studion skulle färdigställas och hoppas på att till jul är den klar. Men neeej”.

”Idag skulle äntligen dörrar, alla fönster sättas in… vad händer? De har måttat fel? Orkar inte!!!! Suck… nu står glasen på en vägg och jag har ingen aning när arbetet fortsätter. Trött”.

Annons

”Så irriterad”

Charlotte skriver vidare att bakslaget innebär att de inte kan fortsätta tapetsera och färdigställa rummet i tid. I bästa fall har hon studion kvar till sommaren, vilket inte är vad hon hade tänkt sig.

”Så irriterad. Hade väntat mig att denna skulle kunna användas för att färdigställa några sångpålägg nu i mars men det lär knappast funka...”, skriver hon.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli är besviken.

Foto: TT

Annons