Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte tävlade i Gucci Paris Masters 2012

04 dec, 2012, 07:41 
Annons

Charlotte Casiraghi av Monaco hopptävlade i årets Gucci Paris Masters 2012 i Paris.

Nej, pojkvännen Gad Elmaleh fanns inte på läktaren när glamourösa Charlotte Casiraghi hoppade över höga hinder. Men trots det kunde Charlotte koncentrera sig. Prinsessan Carolines äldsta dotter hade perfekt pli på sin häst och ekipaget gled graciöst fram genom den slingrande hoppbanan i Gucci Paris Masters.

Annons

Åkte till Kanada

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För ett år sedan träffades Charlotte och hennes dubbelt så gamla pojkvän, Gad Elmaleh. Han är känd i Frankrike – både som skådespelare och komiker. I september i år reste Charlotte hela vägen till Toronto i Kanada för att vara hos honom, när hans film The Capital visades på Toronto Film Festival. Romansen håller i sig. Paret har olika intressen i livet. Och kanske är det en förutsättning för att kärleken ska fortsätta blomstra.

Charlotte är en mycket duktig ryttarinna.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: All over press

Annons