Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte tog med pojkvännen till Monaco för första gången

03 jan, 2013, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons

Nu siar monegaskerna i kristallkulan inför året 2013. Kommer Charlotte att förlova sig med sin pojkvän Gad Elmaleh? Vissa tror att ringväxlingen redan skett.

Prinsessan Caroline fick trevligt besök vid årets slut. Dottern Charlotte Casiraghi tog för första gången med sig sin pojkvän Gad Elmaleh hem till furstepalatset i Monaco under för att fira nyårsafton. Det tolkas nu av fransk press som ett tecken på att paret har förlovat sig – eller att en snar eklatering kommer att äga rum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Redan i somras presenterade Charlotte Gad för sin mamma, prinsessan Caroline. Han fick äran att följa med på Carolines privata lyxjakt, Pacha III, en vecka sent i augusti. Gad umgicks med Monaco-familjen ombord på båten, vilket var ett bevis på att han nu var accepterad av familjen.

Annons

Det är knappast vem som helst som blir inbjuden av Caroline till denna traditionsbundna semestern, som i flera år varit ett sätt för fyrabarnsmamman att umgås med sina barn och deras respektive under avslappnade former.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs mer: 

 

 

Annons